Een echt vakantierecept. Snel klaar en smullen maar. Je kunt voor ditzelfde recept natuurlijk ook tortellini gebruiken of de saus lekker over een andere pastasoort doen. Allemaal lekker. Garneer met een mooi blad basilicum.
Lekker met een groene knapperige salade.
Recept
« Terug naar recepten
Ravioli in romige prei-gehakt-pesto-saus
PT15M
Ravioli in romige prei-gehakt-pesto-saus
Ravioli uit het koelvak van de supermarkt met gehakt, prei, crème fraîche, witte wijn en pesto. Even gratineren met geraspte kaas in de oven.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ravioli in romige prei-gehakt-pesto-saus te bereiden
- Kook de ravioli of tortellini volgens de gebruikaanwijzing op het pak in water met zout.
- Verhit de olie in de wok. Bak hierin het gehakt gaar en rul. Voeg de sjalot-snippers eraan toe en bak even mee tot ze glazig zien. Voeg dan de prei toe en bak ook even mee. Blus af met de witte wijn. Zet de warmtebron hoog en kook de wijn zo veel
mogelijk in. Roer de crème fraîche, basilicumpesto, oregano en de geraspte kaas door de prei-gehaktsaus. - Maak op smaak met peper, zout en een paar druppels tabasco.