Kan natuurlijk ook met tortellini met andere vullingen.
Je kunt natuurlijk ook een kant en klare tomatensaus gebruiken, die je dan natuurlijk wel moet verwarmen.
Lekker met een salade.
Recept
« Terug naar recepten
Tortellini in een kruidige tomatensaus met mozzarella en pesto
PT15M
Tortellini in een kruidige tomatensaus met mozzarella en pesto
Koelverse tortellini in een lekkere kruidige tomatensaus. Daarop de (buffel)mozzarella, pesto en geraspte kaas. Direct in de oven en dan smullen maar.
(Alleen voor de tomatensaus even een pan gebruiken )
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortellini in een kruidige tomatensaus met mozzarella en pesto te bereiden
- TOMATENSAUS: Verhit de olijfolie in een pannetje. Bak hierin de sjalotsnippers en de knoflook glazig. Voeg de tomatenpulpa hieraan toe. Breng dit aan de kook. Maak dit op smaak met peper, zout, oregano, tabasco, wat honing of suiker.
- Roer de tortellini direct uit het pak door de warme tomatensaus en verdeel dit over de ovenschaal.
- Verdeel de mozzarella en pesto over de tortellini en strooi er de geraspte kaas over.
- Zet de schaal plm. 15 tot 20 minuten in het midden van de op 200 graden voorverwarmde oven.