KookJij

Peperonata van paprika met heerlijke zachte geitenkaas

Wat was dat lekker! Heerlijke gebakken paprika's met kruiden samen met de zachte geitenkaas op een sneetje stokbrood. Het schaaltje was wel heel snel leeg.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Peperonata van paprika met heerlijke zachte geitenkaas te bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een ruime Koekenpan. Voeg de paprika's en uien toe, de rozemarijn en wat zout en peper. Laat op laag vuur in een koekenpan met de deksel ongeveer 45 minuten zachtjes stoven. Roer af en toe even door.
  2. Als de ui en paprika zacht zijn zet je het vuur wat hoger, giet de azijn erbij en laat dit verdampen. Maak op smaak met zout en peper.
  3. Doe de peperonata samen met de geitenkaas op een schaal.
  4. Besmeer het stokbrood met wat geitenkaas en schep er wat van de peperonata op.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Dit is ook lekker op een bruine boterham. Je kunt de plakjes stokbrood ook even roosteren, dan besmeren met de
geitenkaas, wat peperonata erop en serveren als bruschetta

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst