KookJij

Broodje warme geitenkaas met honing en walnoten

Zalig broodje. Krijg je nooit genoeg van. De honing wordt gemengd met de geitenkaas. De walnoten worden geroosterd. Lekker met rucolacress.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodje warme geitenkaas met honing en walnoten te bereiden

  1. Roer de olijfolie door de walnoten en rooster de noten in een hete
    koekenpan. Opletten want ze verbranden snel.
  2. Bestrooi de walnoten met wat zeezout (zo lekker!) Laat de noten afkoelen.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  4. Roer honing naar smaak door de geitenkaas.
  5. Besmeer de helft van het broodje met de geitenkaas. Leg de broodjes plm. 5 - 10 minuten in de warme oven.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Leg de broodjes op een bordje en garneer ze met de geroosterde walnoten en eventueel de rucolacress

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst