Recept
« Terug naar recepten
Broodje warme geitenkaas met honing en walnoten
PT10M
Broodje warme geitenkaas met honing en walnoten
Zalig broodje. Krijg je nooit genoeg van. De honing wordt gemengd met de geitenkaas. De walnoten worden geroosterd. Lekker met rucolacress.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje warme geitenkaas met honing en walnoten te bereiden
- Roer de olijfolie door de walnoten en rooster de noten in een hete
koekenpan. Opletten want ze verbranden snel. - Bestrooi de walnoten met wat zeezout (zo lekker!) Laat de noten afkoelen.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Roer honing naar smaak door de geitenkaas.
- Besmeer de helft van het broodje met de geitenkaas. Leg de broodjes plm. 5 - 10 minuten in de warme oven.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Leg de broodjes op een bordje en garneer ze met de geroosterde walnoten en eventueel de rucolacress