Recept
« Terug naar recepten
Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes
PT15M
Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes
Deze "Holy Moly" Quesadilla stond in het Fuego restaurant van Center
Parcs op de kaart.
Een blik op de ingrediënten vertelde me dat dit heerlijke voorgerecht niet
moeilijk zelf te maken moest zijn, en mijn vermoeden klopte.
Ik heb walnoten gebruikt in plaats van de pecannoten die in het originele
gerecht gebruikt worden en hou je pertinent niet van geitenkaas dan kun je
natuurlijk ook een andere roomkaas gebruiken.
Mijn conclusie was dat ook mijn versie heerlijk is geworden. Je kunt dit ook prima als borrelhapje of als tapasgerecht serveren.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes te bereiden
- Snij de tomaatjes fijn, schil de appel en snij deze in kleine stukjes, hak de noten grof.
- Meng de roomkaas, appel, tomaatjes, noten en honing door elkaar en maak het geheel op smaak met een beetje versgemalen zwarte peper.
- Schep een gedeelte van de vulling op een tortillawrap en rol (of vouw) deze op en snij ze in stukjes.