Deze rode bietenspread met geitenkaas heb ik gemaakt bij de borrel voor een bijeenkomst met mijn leesvriendinnen.
Lekker op vers stokbrood of een cracker.
Recept
« Terug naar recepten
Rode bietjesspread met geitenkaas en pijnboompitten
PT10M
Rode bietjesspread met geitenkaas en pijnboompitten
Een lekkere spread bij de borrel bestaande uit grof geraspte gekookte rode bietjes met zachte romige geitenkaas en honing.
Bereiding
Hoe Rode bietjesspread met geitenkaas en pijnboompitten te bereiden
- Meng de geraspte rode bietjes met de zachte geitenkaas, bieslook of lenteui, knoflook, witte wijnazijn, honing, peper en zout. Dit kan heel goed in het bakje van je staafmixer of in een keukenmachine, maar ook gewoon met een vork.
- Proef of je èn de rode biet èn de geitenkaas nog lekker proeft.
- Garneer de spread met de geroosterde pijnboompitten.