Ook een heerlijk zomers lunchgerecht. Heerlijk met verse witte broodjes.
Ook zonder ham een heerlijk voorgerecht, dus ook voor vegetariërs.
Recept
« Terug naar recepten
Aardbeien-rucolasalade met Parmaham feta en geroosterde pijnboompitten
PT10M
Aardbeien-rucolasalade met Parmaham feta en geroosterde pijnboompitten
Bij het doorbladeren van een Duits tijdschrift "Landidee" zag ik dit heerlijke saladerecept. Ik kon het niet laten om dit te maken. Het was verrukkelijk. Echt een aanrader! Een verrukkelijk voorgerecht. Weer eens anders dan aardbeien in een toetje
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Low Carb - Voorgerechten
- > Makkelijk & snel - Koud
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Tijdschrift Land-idee, mei-juni 2015
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeien-rucolasalade met Parmaham feta en geroosterde pijnboompitten te bereiden
- Verdeel de rucola, aardbeien, feta en Parmaham over de borden
- Strooi er wat versgemalen zwarte peper over.
- Maak de dressing van de balsamico-azijn, olijfolie, honing en chilipoeder. Verrdeel de dressing over de salade.
- Strooi de geroosterde pijnboompitten en de gehakte bieslook over de salade