KookJij

Aardbeien-rucolasalade met Parmaham feta en geroosterde pijnboompitten

Bij het doorbladeren van een Duits tijdschrift "Landidee" zag ik dit heerlijke saladerecept. Ik kon het niet laten om dit te maken. Het was verrukkelijk. Echt een aanrader! Een verrukkelijk voorgerecht. Weer eens anders dan aardbeien in een toetje
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Tijdschrift Land-idee, mei-juni 2015
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardbeien-rucolasalade met Parmaham feta en geroosterde pijnboompitten te bereiden

  1. Verdeel de rucola, aardbeien, feta en Parmaham over de borden
  2. Strooi er wat versgemalen zwarte peper over.
  3. Maak de dressing van de balsamico-azijn, olijfolie, honing en chilipoeder. Verrdeel de dressing over de salade.
  4. Strooi de geroosterde pijnboompitten en de gehakte bieslook over de salade

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Ook een heerlijk zomers lunchgerecht. Heerlijk met verse witte broodjes.
Ook zonder ham een heerlijk voorgerecht, dus ook voor vegetariërs.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst