KookJij

Gevulde broodjes

Een heerlijk gevulde broodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde broodjes te bereiden

-De spekblokjes uitbakken.
-Het gehakt toevoegen en rul bakken.
-De ui en wittekool toevoegen samen met het blikje tomatenpuree, een beker water, het bouillonblokje en de peper.
-Met het deksel op de pan laten stoven tot de kool gaar is.
-Van de afbak broodjes de bovenkant afsnijden en de broodjes uithollen.
-De rijst door het gehaktmengsel roeren, samen met 1 handvol geraspte kaas.
-De broodjes vullen met dit mengsel , de kapjes van de broodjes er terug opleggen en bestrooien met de overige kaas.
-Afbakken in een voorverwarmde oven van 180 graden tot de broodjes goudbruin zijn.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Je kan hier ook een heel brood mee vullen, dan wel een oud brood pakken, 2 eieren door het gehaktmengsel roeren en het brood natmaken voor het de oven ingaat.
In plakken snijden, een salade erbij en je hebt een maaltijd.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst