Je kan hier ook een heel brood mee vullen, dan wel een oud brood pakken, 2 eieren door het gehaktmengsel roeren en het brood natmaken voor het de oven ingaat.
In plakken snijden, een salade erbij en je hebt een maaltijd.
Recept
« Terug naar recepten
Gevulde broodjes
PT20M
Gevulde broodjes
Een heerlijk gevulde broodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde broodjes te bereiden
-De spekblokjes uitbakken.
-Het gehakt toevoegen en rul bakken.
-De ui en wittekool toevoegen samen met het blikje tomatenpuree, een beker water, het bouillonblokje en de peper.
-Met het deksel op de pan laten stoven tot de kool gaar is.
-Van de afbak broodjes de bovenkant afsnijden en de broodjes uithollen.
-De rijst door het gehaktmengsel roeren, samen met 1 handvol geraspte kaas.
-De broodjes vullen met dit mengsel , de kapjes van de broodjes er terug opleggen en bestrooien met de overige kaas.
-Afbakken in een voorverwarmde oven van 180 graden tot de broodjes goudbruin zijn.
-Het gehakt toevoegen en rul bakken.
-De ui en wittekool toevoegen samen met het blikje tomatenpuree, een beker water, het bouillonblokje en de peper.
-Met het deksel op de pan laten stoven tot de kool gaar is.
-Van de afbak broodjes de bovenkant afsnijden en de broodjes uithollen.
-De rijst door het gehaktmengsel roeren, samen met 1 handvol geraspte kaas.
-De broodjes vullen met dit mengsel , de kapjes van de broodjes er terug opleggen en bestrooien met de overige kaas.
-Afbakken in een voorverwarmde oven van 180 graden tot de broodjes goudbruin zijn.