Recept
« Terug naar recepten
Gevulde pistoletjes
PT20M
Gevulde pistoletjes
Een heerlijk gevulde pistoletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marinda Mesker
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ontstaan uit kliekjes
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde pistoletjes te bereiden
Hol de pistletjes uit. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de groente in blokjes. Verwarm wat olie in de pan en bak het gehakt rul met de cajunkruiden. Voeg de groente toe en bak dit tot het meeste vocht uit de tomaten is verdampt. Vul de pistoletjes met het gehaktmengsel. Strooi er wat geraspte kaas over en bak voor 10 minuten in de voorverwarmde oven.