Recept
« Terug naar recepten
Gevulde tomaat met rivierkreeftjes
PT20M
Gevulde tomaat met rivierkreeftjes
Een heerlijk gevulde tomaat met rivierkreeftjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde tomaat met rivierkreeftjes te bereiden
Stoof de ui,mais,courgette,wortel en witloof aan in olijfolie voeg er evenzeer het fijn gehakte vulsel van de tomaat erbij.Kruiden met dille,pesto en lookpasta.De porto en honing toevoegen als laatste de rivierkreeftjes.Dit geheel even goed laten sudderen.De uitgehaalde tomaat opwarmen desnoods in micro of oven.Pasta warm op bord de tomaat erop en goed vullen met de hierboven vermelde ingredienten zelfs over de pasta.Garneer af.