Recept
« Terug naar recepten
Gewokte kip met zout en peper
PT25M
Gewokte kip met zout en peper
Een heerlijk gewokte kip met zout en peper recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gewokte kip met zout en peper te bereiden
Meng in een kom het zout, peper, rode peper en het vijfkruidenpoeder. Wrijf de kip aan alle kanten met dit mengsel in. Verhit de helft van de olie in een wok of grote braadpan op hoog vuur. Bak de helft van de kip, ze zo nu en dan omscheppend, 7 minuten, of tot ze gaar zijn. Schep ze uit de pan en houd ze warm. Doe hetzelfde met de rest van de olie en kipfilets. Doe de laatste 4 tot 5 minuten ook de bimi
in de pan. Schep voor het opdienen de kipfilets en bimi op
de borden en serveer er noedels met pinda's en koriander bij.
in de pan. Schep voor het opdienen de kipfilets en bimi op
de borden en serveer er noedels met pinda's en koriander bij.
bertal zegt:
Bedankt voor je leuke reactie, en dat het gesmaakt heeft.:);)
m.v.g. Bert