Mijn dochter vind deze heerlijk, en ze vind het ook leuk om te helpen. Maar het aller leukst vind ze het versieren ervan.
(Trouwens deze cakes lukken beter dan die met gluten)
Recept
« Terug naar recepten
Glutenvrije Cupcakes
PT40M
Glutenvrije Cupcakes
Een heerlijk glutenvrije cupcakes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Manna Arendsen
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
25/30 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Gebak
- > Kinderen - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Olivier
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Glutenvrije Cupcakes te bereiden
De oven voorverwarmen op 180 graden.
De boter luchtig mixen, suiker toevoegen en nog weer even mixen.
Eieren één voor één toevoegen en goed luchtig mixen.
Meel en bakpoeder toevoegen, kort doormixen.
Krenten en rozijnen erdoor roeren. (niet mixen)
Ca. 25 tot 30 kleine cupcakevormpjes vullen.
De cakejes ca. 20 min. bakken.
In een voorverwarmde oven op 180 graden.
En dan naar eigen wens decoreren.
De boter luchtig mixen, suiker toevoegen en nog weer even mixen.
Eieren één voor één toevoegen en goed luchtig mixen.
Meel en bakpoeder toevoegen, kort doormixen.
Krenten en rozijnen erdoor roeren. (niet mixen)
Ca. 25 tot 30 kleine cupcakevormpjes vullen.
De cakejes ca. 20 min. bakken.
In een voorverwarmde oven op 180 graden.
En dan naar eigen wens decoreren.
Mijn kookverhaal (Manna Arendsen)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
olivier zegt:
derbyke zegt: