Recept
« Terug naar recepten
Granolarepen
PT60M
Granolarepen
Een heerlijk granolarepen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Granolarepen te bereiden
- Voor 10 stuks:
- Verwarm de oven voor op 175 °C. Smelt de chocolade au bain-marie. Week de dadels in water. Hak de amandelen en de hazelnoten grof. Snijd het gedroogde fruit in fijne reepjes. Doe de havermout en de gehakte noten, samen met een snufje zout, in een grote kom. Mix de geweekte dadels met de honing en de kokosolie tot puree en meng onder het havermoutmengsel. Verspreid het mengsel over een bakplaat met bakpapier en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven. Meng er het gedroogde fruit, de studentenhaver en de gesmolten chocolade onder. Verspreid het mengsel opnieuw op een plaat en zet in de diepvries gedurende 30 minuten. Snijd in repen.