Recept
« Terug naar recepten
Gratin van peren met peperkoek
PT30M
Gratin van peren met peperkoek
Een heerlijk gratin van peren met peperkoek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekkervanbijons.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gratin van peren met peperkoek te bereiden
Pocheer de peren in een suikersiroop.
Bak vervolgens de plakjes peperkoek aan beide zijden in een weinig boter zodat de buitenkant krokant en de binnenkant zacht is.
Plaats een plakje peperkoek op een bord, besmeer het met Luikse siroop en breng er een halve peer bovenop.
Garneer ten slotte met een plakje kaas.
Bak vervolgens de plakjes peperkoek aan beide zijden in een weinig boter zodat de buitenkant krokant en de binnenkant zacht is.
Plaats een plakje peperkoek op een bord, besmeer het met Luikse siroop en breng er een halve peer bovenop.
Garneer ten slotte met een plakje kaas.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
svermaut zegt:
apu zegt: