Recept
« Terug naar recepten
Greenshell mosselen met frisse marinade
PT25M
Greenshell mosselen met frisse marinade
Een heerlijk greenshell mosselen met frisse marinade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Greenshell mosselen met frisse marinade te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden
Snij de lenteui en peper in dunne ringetjes en doe ze in een kom.
Pers de limoenen hierover uit, 3 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels Nam Pla erbij en dit alles mengen.
Verdeel de mosselen op een bakplaat en druppel het mengsel over de zeevruchten.
Doe ze vervolgen 15 minuten in de oven en opdienen.
Snij de lenteui en peper in dunne ringetjes en doe ze in een kom.
Pers de limoenen hierover uit, 3 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels Nam Pla erbij en dit alles mengen.
Verdeel de mosselen op een bakplaat en druppel het mengsel over de zeevruchten.
Doe ze vervolgen 15 minuten in de oven en opdienen.