Recept
« Terug naar recepten
Griekse lasagna met feta
PT60M
Griekse lasagna met feta
Een heerlijk griekse lasagna met feta recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
Super de Boer
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Griekse lasagna met feta te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 C.Snij de aubergine in de lengte in dunne plakjes en de ui in stukjes.Verwarm een hapjespan en rul het gehakt zonder boter tot het lichtbruin is.Voeg de melk,water en de inhoud van het zakje lasagnesaus aan het gehakt toe.Breng de saus alroerend aan de kook en laat het 2 Ã 3 min.zachtjes doorkoken.Verhit 2 el.olie in een koekepan en bak de aubergines aan beide kanten goudbruin.Vet een ovenschaal in met 2 el.olijfolie en vul de schaal om en om met een laagje saus,lasagnebladen en aubergine.Begin en eindig met een laagje saus.Verkruimel daarna de feta erover.Maak de sla aan met de dressing en stukjes tomaatblokjes en serveer dit bij de lasagne.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Lambert zegt:
Sandra Franken-Franken zegt: