Ik had een aantal groentes over en wilde lekker snel eten.
M´n gehakt had ik vanochtend al uit de vriezer gehaald. Deze was al gekruid met sambal en gefruite uitjes.
´t Was weer erg lekker!!!
Paksoi is voor mij echt een groente die ik nu heb ontdekt.
Recept
« Terug naar recepten
Groentewok met gehakt
PT15M
Groentewok met gehakt
Een heerlijk groentewok met gehakt recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
me, myself and I
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentewok met gehakt te bereiden
Verwarm een wok met wat lijfolie en braad je gehakt in kleine stukjes.
Voeg de kleingesneden knoflook toe, evenals de in stukken gesneden stengels van de paksoi.
Blijf roerbakken en voeg dan de paprika en de radijsstukjes toe.
Als het geheel goed heet is, voeg je de in stukken gescheurde/gesneden bladen van de paksoi toe.
Alles goed wokken totdat de bladen van de paksoi zijn geslonken.
Blus (eventueel) af met oestersaus.
Voeg de kleingesneden knoflook toe, evenals de in stukken gesneden stengels van de paksoi.
Blijf roerbakken en voeg dan de paprika en de radijsstukjes toe.
Als het geheel goed heet is, voeg je de in stukken gescheurde/gesneden bladen van de paksoi toe.
Alles goed wokken totdat de bladen van de paksoi zijn geslonken.
Blus (eventueel) af met oestersaus.