Recept
« Terug naar recepten
Groentewrap met geitenkaas
PT20M
Groentewrap met geitenkaas
Een heerlijk groentewrap met geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentewrap met geitenkaas te bereiden
Snijd de paprika in flinterdunne reepjes. Doe hetzelfde met het wit van de prei en spoel grondig.
Snijd vervolgens de komkommer en de tomaat in blokjes.
Bak de wraps gedurende enkele seconden in een hete pan. Je hoeft geen vetstof te gebruiken.
Verdeel de groenten gelijkmatig over de wraps en smeer er de geitenkaas op.
Breng op smaak met de dressing, de koriander en de chilisaus.
Rol de wraps strak op en snijd ze in twee stukken. Zo kan je ze gemakkelijk bewaren in je lunchbox.
Snijd vervolgens de komkommer en de tomaat in blokjes.
Bak de wraps gedurende enkele seconden in een hete pan. Je hoeft geen vetstof te gebruiken.
Verdeel de groenten gelijkmatig over de wraps en smeer er de geitenkaas op.
Breng op smaak met de dressing, de koriander en de chilisaus.
Rol de wraps strak op en snijd ze in twee stukken. Zo kan je ze gemakkelijk bewaren in je lunchbox.