Recept
« Terug naar recepten
Gyrossoep
PT60M
Gyrossoep
Een heerlijk gyrossoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Linda van den Berg
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6-8 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vlees
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gyrossoep te bereiden
Voorbereiden:
Gyrosreepjes in kom vermengen met de pakjes slagroom en dit een nachtje in de koelkast laten trekken.
Bereiding:
Gyrosvlees laten uitlekken (vocht/room bewaren) en in wat olijfolie aanbraden.
Water en uiensoep toevoegen en aan de kook brengen.
Paprika schoonmaken en in blokjes snijden en toevoegen. Daarna de mais, champignons, zigeunersaus en chilisaus toevoegen. de soep is klaar als de paprika lekker gaar is.
Gyrosreepjes in kom vermengen met de pakjes slagroom en dit een nachtje in de koelkast laten trekken.
Bereiding:
Gyrosvlees laten uitlekken (vocht/room bewaren) en in wat olijfolie aanbraden.
Water en uiensoep toevoegen en aan de kook brengen.
Paprika schoonmaken en in blokjes snijden en toevoegen. Daarna de mais, champignons, zigeunersaus en chilisaus toevoegen. de soep is klaar als de paprika lekker gaar is.
cobie zegt: