Recept
« Terug naar recepten
Haagse bluf met frambozen
PT15M
Haagse bluf met frambozen
Een heerlijk haagse bluf met frambozen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anne Verbeek
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Haagse bluf met frambozen te bereiden
Pureer 100 gram van het fruit met het citroensap en zeef het. Vang het sap op in een brandschone mengkom. Druk met de bolle kant van de lepel zoveel mogelijk sap door de zeef. Voeg het eiwit en de suiker bij het sap en klop met een elektrische mixer zo lang tot het een roze schuim is dat in zachte pieken blijft staan. Dit kan wel tot 5 minuten duren. Verdeel de rest van het fruit over 4 glazen en schep hier het schuim op.
lidy47 zegt: