Recept
« Terug naar recepten
Hamrolletjes met gehakt
PT60M
Hamrolletjes met gehakt
Een heerlijk hamrolletjes met gehakt recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hamrolletjes met gehakt te bereiden
-Het gehakt goed vermengen met het uitje, maggi, peper, tomatenpuree, knoflook en Italiaanse kruiden.
-Even wegzetten.
-Dan nogmaals goed doorkneden en er 4 rollen van maken.
-Deze rollen in een plak ham rollen en dan het geheel in nog een plak ham rollen zodat alles goed strak dicht zit.
-In een ovenschaal leggen en bestrooien met de kaas.
-Afdekken met aluminiumfolie en in de voorverwarmde oven zetten van 180°C.
-Na 30 minuten de folie verwijderen en nog ±15 minuten laten gratineren.
-Even wegzetten.
-Dan nogmaals goed doorkneden en er 4 rollen van maken.
-Deze rollen in een plak ham rollen en dan het geheel in nog een plak ham rollen zodat alles goed strak dicht zit.
-In een ovenschaal leggen en bestrooien met de kaas.
-Afdekken met aluminiumfolie en in de voorverwarmde oven zetten van 180°C.
-Na 30 minuten de folie verwijderen en nog ±15 minuten laten gratineren.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Je kunt hierbij ook een bechamelsaus maken, kaas erdoor roeren en dan erover schenken en in de oven zetten, dan wordt het wat zachter allemaal.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Willemien uit Canada zegt:
Het was erg lekker en ik had nog 1 rolletje over en dat hebben we de andere dag koud op brood gegeten en ook dat was erg lekker.:p:p
apu zegt: