Recept
« Terug naar recepten
Italiaans gehakttaartje
PT45M
Italiaans gehakttaartje
Een leuk gehakttaartje en lekker, maak het maar en proef!!
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
een beetje van AH en van mezelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaans gehakttaartje te bereiden
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Gehakt mengen met ui,ei en de italiaanse kruiden.
Tomatenpuree erdoor mengen en evt.zout en peper bijvoegen naar smaak.
Alles in een vorm doen en de tomatenplakken erop leggen.
Een beetje peper en zout erop en sprenkel er een beetje olijfolie over.
25 min.in het midden van de oven bakken.
Na 25 min.de kaas erop strooien of een plak cheddarkaas en nog 5 min.laten smelten,daarna nog een paar min.onder de grill om de kaas te bruinen.
Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)
Wij hebben dit gegeten met een gekookte aardappel en spinazie met boursin.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
marianne zegt: