Recept
« Terug naar recepten
Ovenschotel met restjes groenten
PT60M
Ovenschotel met restjes groenten
Ik heb deze schotel gemaakt met groenten die ik over had van de vorige dag.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ovenschotel met restjes groenten te bereiden
- UI en knoflook snipperen en fruiten in olijfolie in de braadpan,
- Rundergehakt erbij en lekker rullen en bakken,
- Groenten in niet te kleine stukjes snijden,
- Deze in de hapjespan bakken, provencaalse kruiden erbij doen en ong. 15 min. garen met de deksel op de pan,
- Daarna de crème fraiche erdoor roeren,
- Ondertussen de aardappelschijfjes licht aanbakken in de koekenpan,
- Oven voorverwarmen op 200 graden,
- Vet de ovenschaal in en doe er eerst het gehaktmengsel in, daarna de groenten en dan de aardappelschijfjes,
- Strooi er ruim de geraspte kaas op en zet in de voorverwarmde oven zo'n 25 tot 30 min. zodat er een mooi bruin korstje op komt, evt. de laatste 5 min. even onder de grill.