Recept
« Terug naar recepten
Ravioli met een romige groentesaus
PT30M
Ravioli met een romige groentesaus
Ik heb dit gemaakt met wat ik in huis had.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ravioli met een romige groentesaus te bereiden
- Verwarm de oven voor op 190º C.
- Kook de ravioli volgens de verpakking.
- Snijd de ui niet te fijn en snipper de knoflook.
- Houd ong. 10 kerstomaatjes apart en doe de rest in de blender en pureer deze met de italiaanse of provencaalse kruiden, even door de zeef zodat de velletjes eruit zijn. (Je kunt ook kiezen voor tomaten uit blik). De 10 tomaatjes halveren.
- Snijd de courgette en paprika in blokjes en de champions in schijfjes of in vieren naargelang de grootte van de champignons.
- Verhit olijfolie in de hapjespan en fruit de ui en knoflook langzaam gaar, zet dan je vuur wat hoger en bak de paprika en champignons mee.
- Dan kunnen de courgetteblokjes erbij en de tomatensap, de mascarpone erbij en het geheel verwarmen, niet koken. Vuur uit zetten en de gare ravioli erdoor roeren. Misschien nog een beetje peper uit de molen maar dat is ieder zijn eigen smaak.
- In een ingevette ovenschaal doen en de halve tomaatjes erop leggen, kaas erover strooien en ong. 15 min. in de oven zodat de kaas mooi gesmolten is.
Elly zegt: