KookJij

Hapje: bladerdeeg gevuld met triootje van ....

Een heerlijk hapje: bladerdeeg gevuld met triootje van .... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: bladerdeeg gevuld met triootje van .... te bereiden

Bestrijk het bladerdeeg met melk beleg deze met de geitenkaas, fijn gesneden rucola en de fijn gesneden parmaham.
Vouw dicht en bestrijk de bovenkant evenzeer met de melk, duw de naden dicht met een vork.
Bak deze in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 15 min.
Serveer zeer warm met de truffel dressing en bladpeterselie op een bedje van rucola.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Nog even geduld voor mijn kookbijbel ;-)
rien zuiddam

rien zuiddam zegt:
Hilde als je kookboek uit komt zal ik het als eerste kopen ,

Kan ik m'n kopieën weg doen hahaha Bedankt :-)

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dank je wel Rientje ;-)
rien zuiddam

rien zuiddam zegt:
mmmmm weer lekker Hilde top hoor

groetjes van ons