Recept
« Terug naar recepten
Hapje: bladerdeeg gevuld met triootje van ....
PT20M
Hapje: bladerdeeg gevuld met triootje van ....
Een heerlijk hapje: bladerdeeg gevuld met triootje van .... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: bladerdeeg gevuld met triootje van .... te bereiden
Bestrijk het bladerdeeg met melk beleg deze met de geitenkaas, fijn gesneden rucola en de fijn gesneden parmaham.
Vouw dicht en bestrijk de bovenkant evenzeer met de melk, duw de naden dicht met een vork.
Bak deze in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 15 min.
Serveer zeer warm met de truffel dressing en bladpeterselie op een bedje van rucola.
Vouw dicht en bestrijk de bovenkant evenzeer met de melk, duw de naden dicht met een vork.
Bak deze in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 15 min.
Serveer zeer warm met de truffel dressing en bladpeterselie op een bedje van rucola.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rien zuiddam zegt:
Kan ik m'n kopieën weg doen hahaha Bedankt :-)
Hilde Dumont zegt: