KookJij

Voorgerechtje met parmaham en geitenkaas

Een heerlijk voorgerechtje met parmaham en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Voorgerechtje met parmaham en geitenkaas te bereiden

Artisjokken, paprika's, champignons, sjalot en maïs even aanstoven met een beetje pesto en olijfolie, laat afkoelen.
Brood uitsteken met vierkante uitsteekvorm en ronde uitsteekvorm.
Grill deze even.
Beleg de vierkante boterham met parmaham, de ronde boterham insmeren met pesto en leg de kaas erop vervolgens het tomaatje even terug onder de grill.
Blaadje sla vullen met de groenten en serveer de boterham warm op bord werk af met bladpeterselie en truffel dressing.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst