Recept
« Terug naar recepten
Voorgerechtje met parmaham en geitenkaas
PT15M
Voorgerechtje met parmaham en geitenkaas
Een heerlijk voorgerechtje met parmaham en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Voorgerechtje met parmaham en geitenkaas te bereiden
Artisjokken, paprika's, champignons, sjalot en maïs even aanstoven met een beetje pesto en olijfolie, laat afkoelen.
Brood uitsteken met vierkante uitsteekvorm en ronde uitsteekvorm.
Grill deze even.
Beleg de vierkante boterham met parmaham, de ronde boterham insmeren met pesto en leg de kaas erop vervolgens het tomaatje even terug onder de grill.
Blaadje sla vullen met de groenten en serveer de boterham warm op bord werk af met bladpeterselie en truffel dressing.
Brood uitsteken met vierkante uitsteekvorm en ronde uitsteekvorm.
Grill deze even.
Beleg de vierkante boterham met parmaham, de ronde boterham insmeren met pesto en leg de kaas erop vervolgens het tomaatje even terug onder de grill.
Blaadje sla vullen met de groenten en serveer de boterham warm op bord werk af met bladpeterselie en truffel dressing.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.