KookJij

Ravioli met mortadella, paprika's en artisjokken

Een heerlijk ravioli met mortadella, paprika's en artisjokken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ravioli met mortadella, paprika's en artisjokken te bereiden

Mortadella opwarmen onder de grill en de tomaatjes.
Ravioli 10 min. koken.
Paprika in stukken snijden.
Artisjokken in stukken snijden.
Stoof de paprika's samen met de artisjokken beetgaar in een beetje olie van de artisjokken, voeg maïs toe en kruid met de pesto.
Serveer dit warm op bord en garneer af.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst