Recept
« Terug naar recepten
Ravioli met mortadella, paprika's en artisjokken
PT15M
Ravioli met mortadella, paprika's en artisjokken
Een heerlijk ravioli met mortadella, paprika's en artisjokken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ravioli met mortadella, paprika's en artisjokken te bereiden
Mortadella opwarmen onder de grill en de tomaatjes.
Ravioli 10 min. koken.
Paprika in stukken snijden.
Artisjokken in stukken snijden.
Stoof de paprika's samen met de artisjokken beetgaar in een beetje olie van de artisjokken, voeg maïs toe en kruid met de pesto.
Serveer dit warm op bord en garneer af.
Ravioli 10 min. koken.
Paprika in stukken snijden.
Artisjokken in stukken snijden.
Stoof de paprika's samen met de artisjokken beetgaar in een beetje olie van de artisjokken, voeg maïs toe en kruid met de pesto.
Serveer dit warm op bord en garneer af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.