Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasje met zijn garnituren
PT20M
Varkenshaasje met zijn garnituren
Een heerlijk varkenshaasje met zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasje met zijn garnituren te bereiden
Varkenshaasje droog deppen en even bruin aanbakken in een beetje boter, haal uit de pan.
Smeer in met de pesto en rol deze in enkele blaadjes gepocheerde spitskool.
Zet in een voorverwarmde oven op 180 gr en laat een 10 tal min bakken.
Aardappelen in partjes snijden beetgaar koken deze kruiden met marjolein en basilicum en peper, bak deze bruin aan.
Courgette in stukken snijden en de spitskool fijn snijden bak deze even aan in boter en meng een beetje pesto eronder.
Kaasje en tomaatjes even in de oven.
Serveer dit alles warm op bord en werk af met bladpeterselie en gemalen peper.
Smeer in met de pesto en rol deze in enkele blaadjes gepocheerde spitskool.
Zet in een voorverwarmde oven op 180 gr en laat een 10 tal min bakken.
Aardappelen in partjes snijden beetgaar koken deze kruiden met marjolein en basilicum en peper, bak deze bruin aan.
Courgette in stukken snijden en de spitskool fijn snijden bak deze even aan in boter en meng een beetje pesto eronder.
Kaasje en tomaatjes even in de oven.
Serveer dit alles warm op bord en werk af met bladpeterselie en gemalen peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Nikky zegt: