Recept
« Terug naar recepten
Hapje: eendeborst met zijn garnituren met pickles uit Nederland van Henkie
PT10M
Hapje: eendeborst met zijn garnituren met pickles uit Nederland van Henkie
Een heerlijk hapje: eendeborst met zijn garnituren met pickles uit nederland van henkie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: eendeborst met zijn garnituren met pickles uit Nederland van Henkie te bereiden
Eendenborst zeer fijn snijden deze mengen met de pickles.
Mango in blokjes snijden.
Neem een uitsteekvorm en verdeel de eendenborst over 4 borden.
Garneer af met de sla, mango en gehalveerd kerstomaatje.
Serveer zeer fris.
Mango in blokjes snijden.
Neem een uitsteekvorm en verdeel de eendenborst over 4 borden.
Garneer af met de sla, mango en gehalveerd kerstomaatje.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt: