Recept
« Terug naar recepten
Hapje: Gerookte eendenborst met mango confituur
PT20M
Hapje: Gerookte eendenborst met mango confituur
Een heerlijk hapje: gerookte eendenborst met mango confituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: Gerookte eendenborst met mango confituur te bereiden
Eendenborst cutteren met room en mango fijn gesneden.
Confituur: 100gr mango, 100gr suiker, steranijs en een snuifje kaneel poeder laat dit goed koken tot een confituur (laten afkoelen). Vul de glaasjes een beetje preischeuten, eendenborst en vervolgens de mango confituur. Als laatste een paar korrels rode bessen peper.
Confituur: 100gr mango, 100gr suiker, steranijs en een snuifje kaneel poeder laat dit goed koken tot een confituur (laten afkoelen). Vul de glaasjes een beetje preischeuten, eendenborst en vervolgens de mango confituur. Als laatste een paar korrels rode bessen peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt:
Hopelijk ben je verder geholpen, je laat maar weten hoe het is verlopen.
Groetjes van ons 3tjes :);):p