Klik op foto om te vergroten.
Een quennelle is niets anders dan een soort ovaal bolletje of eivormig hoopje.
Mooie quenelles krijg je door 2 eetlepels eerst in lauwwarm water te dompelen, één lepel voorzichtig in de tot quenelles te vormen massa te scheppen en met behulp van de tweede lepel tot een eivormig bolletje glad af te strijken.
Ontbijtkoek, peperkoek, feeste, lekkerkoek of zoete koek, honingkoek, kruidkoek of pondkoek is koek die in België en Nederland bij het ontbijt, bij de middagmaaltijd of als tussendoortje wordt gegeten.
Recept
« Terug naar recepten
Hapje: peperkoek met een verrassend duootje van eend
PT5M
Hapje: peperkoek met een verrassend duootje van eend
Een heerlijk hapje: peperkoek met een verrassend duootje van eend recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: peperkoek met een verrassend duootje van eend te bereiden
Snij dde peperkoek in vierkantjes.
Maak 4 mooie quennelle, dresseer dit op de peperkoek.
Rol de eendenborst filet op garneer op de mousse, werk af met peterselie een stukje mandarijn en de gemalen peper.
Maak 4 mooie quennelle, dresseer dit op de peperkoek.
Rol de eendenborst filet op garneer op de mousse, werk af met peterselie een stukje mandarijn en de gemalen peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fabita zegt:
derbyke zegt: