Recept
« Terug naar recepten
Hapje: geitenkaasje met gerookte spekblokjes
PT10M
Hapje: geitenkaasje met gerookte spekblokjes
Een heerlijk hapje: geitenkaasje met gerookte spekblokjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: geitenkaasje met gerookte spekblokjes te bereiden
Spekblokjes krokant aanbakken zonder vetstoffen, haal deze uit de pan.
Neem een dikke schijf mango en snijd klein, stoof deze even aan in de pan van het spek samen met de rozijnen. Een scheutje honing erover en een scheutje martini brut.
Spekjes in schaaltjes de geitenkaas erop en even onder de grill.
Serveer met de saus en de plukjes peterselie.
Neem een dikke schijf mango en snijd klein, stoof deze even aan in de pan van het spek samen met de rozijnen. Een scheutje honing erover en een scheutje martini brut.
Spekjes in schaaltjes de geitenkaas erop en even onder de grill.
Serveer met de saus en de plukjes peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.