Recept
« Terug naar recepten
Hapje in een lepel : carpaccio van runds
PT5M
Hapje in een lepel : carpaccio van runds
Een heerlijk hapje in een lepel : carpaccio van runds recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
... personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje in een lepel : carpaccio van runds te bereiden
Dresseer dit alles op lepel.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Gewoon even uit testen welke hapjes eten we met Kerst .