Recept
« Terug naar recepten
Hapje : parmaham met camembert en truffel mayonaise
PT5M
Hapje : parmaham met camembert en truffel mayonaise
Een heerlijk hapje : parmaham met camembert en truffel mayonaise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : parmaham met camembert en truffel mayonaise te bereiden
Vul de glaasjes met de mengeling van sla en wortel. Maak een roosje van de parmaham, leg dit op de sla mengeling, vervolgens de gehalveerde tomaatjes erop en de kaas, werk af met de bieslook en een beetje gemalen peper en natuurlijk de dressing niet vergeten, een klein toefje bovenop het gerecht.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt:
Sorry maar de dressing word op het laatste over de bereiding gedaan. Zal het aanpassen .Groetjes van ons 3 :);):p