KookJij

Hapje : parmaham met camembert en truffel mayonaise

Een heerlijk hapje : parmaham met camembert en truffel mayonaise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje : parmaham met camembert en truffel mayonaise te bereiden

Vul de glaasjes met de mengeling van sla en wortel. Maak een roosje van de parmaham, leg dit op de sla mengeling, vervolgens de gehalveerde tomaatjes erop en de kaas, werk af met de bieslook en een beetje gemalen peper en natuurlijk de dressing niet vergeten, een klein toefje bovenop het gerecht.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo theresia , je kan hem natuurlijk zelf maken ... mayonaise met truffelpasta goed kruiden met zwarte peper en zeezout.Alles goed mengen .
Sorry maar de dressing word op het laatste over de bereiding gedaan. Zal het aanpassen .Groetjes van ons 3 :);):p
theresia

theresia zegt:
en hoe en wat met de truffel mayo??Maak je die zelf en hoe et je die in het recept?
groetjes
Trees:)