Recept
« Terug naar recepten
Voorgerecht : tomaat gevuld met kip
PT15M
Voorgerecht : tomaat gevuld met kip
Een heerlijk voorgerecht : tomaat gevuld met kip recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Voorgerecht : tomaat gevuld met kip te bereiden
Bak de kippenblokjes aan in een beetje boter en kruiden, laat afkoelen. Snij het bovenste "hoedje " van de tomaten af en hou aan de kant , hol deze uit .
Mayonaise mengen met bieslook, dragon, salie, peper, olijfolie en balsamico azijn, hou een beetje dressing apart. Voeg de afgekoelde kippenblokjes toe en meng dit goed .
Vul de tomaatjes met de kippenblokjes dressing .
Sla op het bord, de wortelen en een beetje dressing, de witloof blaadjes niet vergeten, het tomaatje erbij, het hoedje erop en afgarneren. De rest van de kippenblokjes verdelen op de blaadjes witloof .
Mayonaise mengen met bieslook, dragon, salie, peper, olijfolie en balsamico azijn, hou een beetje dressing apart. Voeg de afgekoelde kippenblokjes toe en meng dit goed .
Vul de tomaatjes met de kippenblokjes dressing .
Sla op het bord, de wortelen en een beetje dressing, de witloof blaadjes niet vergeten, het tomaatje erbij, het hoedje erop en afgarneren. De rest van de kippenblokjes verdelen op de blaadjes witloof .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.