Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde rumsteak speciaal
PT8M
Gegrilde rumsteak speciaal
Stukje vlees met groenten en een heerlijk sausje
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
8 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde rumsteak speciaal te bereiden
Voor de saus : breng de witte wijn en azijn aan de kook voeg de fijn gesneden sjalotjes en kruiden toe en laat even inkoken. Zeef deze ingredienten en laat een beetje afkoelen.
Voeg de losgeklopte dooiers bij en klop dit op een zacht vuurtje op tot het begint te dikken. Voeg de gesmolten boter bij en klop dit stevig op. Niet laten koken.
Wortel in fijne reepjes snijden, champignons in schijven snijden broccoli indien nodig in kleinere roosjes verdelen.
Wok alle groenten gekruid beetgaar op.
Grill de gekruide steaks op een hevig vuur .
Baktijd ieder zijn keuze. Serveer alles zeer warm op bord.
Voeg de losgeklopte dooiers bij en klop dit op een zacht vuurtje op tot het begint te dikken. Voeg de gesmolten boter bij en klop dit stevig op. Niet laten koken.
Wortel in fijne reepjes snijden, champignons in schijven snijden broccoli indien nodig in kleinere roosjes verdelen.
Wok alle groenten gekruid beetgaar op.
Grill de gekruide steaks op een hevig vuur .
Baktijd ieder zijn keuze. Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
monique ottenbros zegt:
Foto ziet er heerlijk uit krijg ik direkt honger van...maar was teleurgesteld door het recept zelf.
Hilde Dumont zegt: