Recept
« Terug naar recepten
Saus : Bearnaise saus
PT20M
Saus : Bearnaise saus
Een heerlijk saus : bearnaise saus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : Bearnaise saus te bereiden
Breng wijn en azijn aan de kook voeg sjalotten en kruiden toe laat even inkoken.Zeef deze ingredienten en laat een beetje afkoelen.
Voeg er de losgeklopte eierdooiers bij en klop dit op een zacht vuurtje op tot het begint te dikken.
Voeg er de gesmolten boter bij en klop dit stevig op.
Niet laten koken. Desnoods bijkruiden.Serveer zeer warm.
Voeg er de losgeklopte eierdooiers bij en klop dit op een zacht vuurtje op tot het begint te dikken.
Voeg er de gesmolten boter bij en klop dit stevig op.
Niet laten koken. Desnoods bijkruiden.Serveer zeer warm.