KookJij

Saus : Bearnaise saus

Een heerlijk saus : bearnaise saus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : Bearnaise saus te bereiden

Breng wijn en azijn aan de kook voeg sjalotten en kruiden toe laat even inkoken.Zeef deze ingredienten en laat een beetje afkoelen.
Voeg er de losgeklopte eierdooiers bij en klop dit op een zacht vuurtje op tot het begint te dikken.
Voeg er de gesmolten boter bij en klop dit stevig op.
Niet laten koken. Desnoods bijkruiden.Serveer zeer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst