Recept
« Terug naar recepten
Hapje : Rode bietscheuten met verse krab
PT5M
Hapje : Rode bietscheuten met verse krab
Een heerlijk hapje : rode bietscheuten met verse krab recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : Rode bietscheuten met verse krab te bereiden
Krab met de yoghurt dressing,witloof,radijsjes en appel mengen.Vul de glaasjes met rode bietscheuten en vervolgens de krab mengeling er boven op garneer af met zongedroogde tomaatjes.
enilorac zegt:
ik ken het niet als onderdeel van een gerecht, vandaar even de vraag . . . . Denk dat ik dan toch blokjes biet zou gebruiken, omdat ik dat wel ken. Ben niet zo avontuurlijk ingesteld voor wat betreft eten/ingredienten.
Grtjs, Caroline