KookJij

Hapje : Rode bietscheuten met verse krab

Een heerlijk hapje : rode bietscheuten met verse krab recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje : Rode bietscheuten met verse krab te bereiden

Krab met de yoghurt dressing,witloof,radijsjes en appel mengen.Vul de glaasjes met rode bietscheuten en vervolgens de krab mengeling er boven op garneer af met zongedroogde tomaatjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

enilorac

enilorac zegt:
Geeft niets Hilde,
ik ken het niet als onderdeel van een gerecht, vandaar even de vraag . . . . Denk dat ik dan toch blokjes biet zou gebruiken, omdat ik dat wel ken. Ben niet zo avontuurlijk ingesteld voor wat betreft eten/ingredienten.
Grtjs, Caroline
derbyke

derbyke zegt:
Helaba Caroline, sorry dat ik zo laat reageer maar rode bietscheuten zijn de scheutjes van rode biet.Groetjes van ons 2;)
enilorac

enilorac zegt:
Hilde, wat zijn rode bietscheuten? Ik ken alleen de knol als eetbaar. Grtjs, Caroline