KookJij

Hapje : wildpaté van fazant met limoenconfituur

Een heerlijk hapje : wildpaté van fazant met limoenconfituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje : wildpaté van fazant met limoenconfituur te bereiden

Snijd de peperkoek in twee gelijke delen, dresseer de wildpaté erop, een beetje limoenconfituur erop en een takje bladpeterselie met een kwartje van de snoeptomaat voor de garnering.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst