Recept
« Terug naar recepten
Hapje: Hollandse leverworst getrouwd met Belgische cruditeiten
PT2M
Hapje: Hollandse leverworst getrouwd met Belgische cruditeiten
Een heerlijk hapje: hollandse leverworst getrouwd met belgische cruditeiten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
2 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Oud & Nieuw
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: Hollandse leverworst getrouwd met Belgische cruditeiten te bereiden
Simpel hapje, alles dresseren op bordje.
Voor de kerstconfituur te vinden op mijn receptenpagina http://www.kookjij.nl/recept-confituur-kerst-2012
Voor de kerstconfituur te vinden op mijn receptenpagina http://www.kookjij.nl/recept-confituur-kerst-2012
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.