Recept
« Terug naar recepten
Hapje: everzwijnmousse met zijn garnituren
PT10M
Hapje: everzwijnmousse met zijn garnituren
Een heerlijk hapje: everzwijnmousse met zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: everzwijnmousse met zijn garnituren te bereiden
Pate mengen met room en konfijt.
Courgette, venkel en rode biet in zeer fijne reepjes snijden.
Dresseer alles op lepel en werk af.
Serveer zeer fris.
Courgette, venkel en rode biet in zeer fijne reepjes snijden.
Dresseer alles op lepel en werk af.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.