Recept
« Terug naar recepten
Saladebordje voor de liefhebbers
PT10M
Saladebordje voor de liefhebbers
Een heerlijk saladebordje voor de liefhebbers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saladebordje voor de liefhebbers te bereiden
Wortel in blokjes snijden.
Tomaat in stukjes snijden.
Venkel in fijne reepjes snijden.
Pastinaak in fijne blokjes snijden.
Sluimererwten in fijne reepjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Bladpeterselie fijn snijden.
Sesamolie, mosterd, balsamico, peper en zout dit alles. Goed mengen samen met de bladpeterselie.
De hierboven vermelde groenten eronder mengen.
Sla op bord de hierboven vermelde groentemengeling erop nog wat rucola en bladpeterselie en natuurlijk het eike in vier gesneden niet vergeten.
Tomaat in stukjes snijden.
Venkel in fijne reepjes snijden.
Pastinaak in fijne blokjes snijden.
Sluimererwten in fijne reepjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Bladpeterselie fijn snijden.
Sesamolie, mosterd, balsamico, peper en zout dit alles. Goed mengen samen met de bladpeterselie.
De hierboven vermelde groenten eronder mengen.
Sla op bord de hierboven vermelde groentemengeling erop nog wat rucola en bladpeterselie en natuurlijk het eike in vier gesneden niet vergeten.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
slaatje zegt:
slaatje zegt: