Recept
« Terug naar recepten
Skreifilet .. winter kabeljauw met zijn garnituren
PT35M
Skreifilet .. winter kabeljauw met zijn garnituren
Een heerlijk skreifilet .. winter kabeljauw met zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Skreifilet .. winter kabeljauw met zijn garnituren te bereiden
Oven voorverwarmen op combi op 200°C.
Vis goed insmeren met olijfolie en kruiden met viskruiden.
Leg deze in een vuurvaste schotel goed ingesmeerd met olijfolie, bestrooi de vis met amandelen en een beetje witte wijn. Bak deze ± 20 min.
Groenten: spruiten aanbakken in olijfolie, voeg de courgette, tomaatjes, sjalotjes toe en de kruiden en witte wijn, laat even sudderen op laag vuur, alles moet wel beetgaar blijven.
Saus: Haal het vocht van de vis uit de vuurvaste schotel doe deze in een maatbeker voeg rucola, amandelen en honing toe, mix dit alles, indien nodig bijbinden.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af.
Vis goed insmeren met olijfolie en kruiden met viskruiden.
Leg deze in een vuurvaste schotel goed ingesmeerd met olijfolie, bestrooi de vis met amandelen en een beetje witte wijn. Bak deze ± 20 min.
Groenten: spruiten aanbakken in olijfolie, voeg de courgette, tomaatjes, sjalotjes toe en de kruiden en witte wijn, laat even sudderen op laag vuur, alles moet wel beetgaar blijven.
Saus: Haal het vocht van de vis uit de vuurvaste schotel doe deze in een maatbeker voeg rucola, amandelen en honing toe, mix dit alles, indien nodig bijbinden.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Jolanda zegt:
Binnenkort maar is maken :-)