Recept
« Terug naar recepten
Februari stoofpotje met vis
PT15M
Februari stoofpotje met vis
Een heerlijk februari stoofpotje met vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
19
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Februari stoofpotje met vis te bereiden
Wok alle groenten met de kruiden even op. Voeg room en wijn toe en laat even indikken.
De vis aanbakken en kruiden.
Serveer dit geheel in een potje en bestrooi met gemalen kaas.
Even onder de grill tot de kaas mooi goud geel gekleurd is.
Serveer met lookbrood.
De vis aanbakken en kruiden.
Serveer dit geheel in een potje en bestrooi met gemalen kaas.
Even onder de grill tot de kaas mooi goud geel gekleurd is.
Serveer met lookbrood.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jan Pouw zegt:
Pinquin/Ardovries/Unifrost maar ook bij CoronaLotus/General Biscuits e.d.Altijd met veel plezier gewerkt en nooit tegenstellingen bemerkt als je begrijpt wat ik bedoel.
Kook ze en inderdaad geniet ervan Nog mossel gegeten de laatste tijd duur he.:):)
jan122 zegt:
Groeten en kook ze.:););):p:D
derbyke zegt:
w.vlug zegt: