Boursinblokjes met pittige kruiden.
Voor de dressing: te vinden op mijn receptenpagina onder = sausje heel apart en vlug klaar voor bij vis of vlees.
Recept
« Terug naar recepten
Een paasnestje van vis , groenten en kaas
PT20M
Een paasnestje van vis , groenten en kaas
Een heerlijk een paasnestje van vis , groenten en kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Een paasnestje van vis , groenten en kaas te bereiden
Vis in blokjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Venkel in dunne reepjes snijden.
Porei in dunne ringen snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look teentjes fijn hakken.
Deze ingrediënten in olijfolie goed aanbakken en zeer goed kruiden met dille, zeezout en viskruiden een scheutje witte wijn erbij en even goed opschudden. Laat even afkoelen.
Dresseer het bord met eikebladsla de vis-groentemengeling in het midden van het bord en nu maar afgarneren met notenmengeling, bieslook en Boursinblokjes en een heerlijke dressing .
Champignons in schijven snijden.
Venkel in dunne reepjes snijden.
Porei in dunne ringen snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look teentjes fijn hakken.
Deze ingrediënten in olijfolie goed aanbakken en zeer goed kruiden met dille, zeezout en viskruiden een scheutje witte wijn erbij en even goed opschudden. Laat even afkoelen.
Dresseer het bord met eikebladsla de vis-groentemengeling in het midden van het bord en nu maar afgarneren met notenmengeling, bieslook en Boursinblokjes en een heerlijke dressing .
derbyke zegt: