Recept
« Terug naar recepten
Gevulde zeetongrolletjes op een bedje van zomerse groenten
PT30M
Gevulde zeetongrolletjes op een bedje van zomerse groenten
Een heerlijk gevulde zeetongrolletjes op een bedje van zomerse groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde zeetongrolletjes op een bedje van zomerse groenten te bereiden
Aardappelen schillen, wassen en in stukken snijden kook deze in licht gezouten water beetgaar en giet af.
Sjalotjes fijn snijden.
Wortelen in julienne snijden.
Paprika & courgette in fijn blokjes snijden.
Stoof deze groenten gekruid aan in een beetje olijfolie.
Vis kruiden met de viskruiden leg deze in een vuurvaste schotel een beetje witte wijn erbij en zet +/- 5 min in micro- oven.
Pureer de aardappelen kruiden en een beetje groenten eronder mengen.
De kaas op bakpapier onder de grill laten bruinen en daarna laten afkoelen.
Serveer dit alles zeer warm op bord en werk af bieslook en grijs garnalen en evenzeer het palletje van kaas.
Sjalotjes fijn snijden.
Wortelen in julienne snijden.
Paprika & courgette in fijn blokjes snijden.
Stoof deze groenten gekruid aan in een beetje olijfolie.
Vis kruiden met de viskruiden leg deze in een vuurvaste schotel een beetje witte wijn erbij en zet +/- 5 min in micro- oven.
Pureer de aardappelen kruiden en een beetje groenten eronder mengen.
De kaas op bakpapier onder de grill laten bruinen en daarna laten afkoelen.
Serveer dit alles zeer warm op bord en werk af bieslook en grijs garnalen en evenzeer het palletje van kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.