Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw op een bedje van groenten
PT30M
Kabeljauw op een bedje van groenten
Een heerlijk kabeljauw op een bedje van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw op een bedje van groenten te bereiden
Voor de saus : paprika fijnsnijden en de sjalotjes en knoflook, stoof deze even aan. Voeg de viskruiden toe, room en porto toevoegen even de mixer erin tot men gladde massa bekomt. Warm terug op maar laat niet meer koken.
De vis goed kruiden met zwarte peper en zeezout even aanbakken in de pan .
Vervolgens in een voorverwarmde oven op 200°C verder laten bakken gedurende ± 30 min.
Wortel in blokjes snijden.
Ajuin fijn snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Stoof deze groenten beetgaar aan in een beetje olijfolie en kruid af met viskruiden.
Schik alles zeer warm op bord .
Bij dit gerecht werden verse frietjes geserveerd.
De vis goed kruiden met zwarte peper en zeezout even aanbakken in de pan .
Vervolgens in een voorverwarmde oven op 200°C verder laten bakken gedurende ± 30 min.
Wortel in blokjes snijden.
Ajuin fijn snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Stoof deze groenten beetgaar aan in een beetje olijfolie en kruid af met viskruiden.
Schik alles zeer warm op bord .
Bij dit gerecht werden verse frietjes geserveerd.
rientje zegt: