Recept
« Terug naar recepten
Gepaneerde kabeljauw op een bedje van groenten en pasta
PT20M
Gepaneerde kabeljauw op een bedje van groenten en pasta
Een heerlijk gepaneerde kabeljauw op een bedje van groenten en pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepaneerde kabeljauw op een bedje van groenten en pasta te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Vis krokant aanbakken en kruiden.
Ajuin en look fijn snijden.
Broccoli in roosjes verdelen.
Tomaatjes halveren.
Wok ajuin, look en brocolli beetgaar aan voeg kruiden evenzeer de room toe als laaste de tomaatjes.
Goed opschudden. Pasta op het bord de groenten mengeling en vis erop serveer zeer warm.
Vis krokant aanbakken en kruiden.
Ajuin en look fijn snijden.
Broccoli in roosjes verdelen.
Tomaatjes halveren.
Wok ajuin, look en brocolli beetgaar aan voeg kruiden evenzeer de room toe als laaste de tomaatjes.
Goed opschudden. Pasta op het bord de groenten mengeling en vis erop serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Natuurlijk kun je ook andere vaste vissoorten presenteren.