Recept
« Terug naar recepten
Hapje: Everzwijnpate in de herfst
PT5M
Hapje: Everzwijnpate in de herfst
Een heerlijk hapje: everzwijnpate in de herfst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: Everzwijnpate in de herfst te bereiden
Brood even krokant grillen, beleg met de pate en werk af de konfijt en witloof, tomaatje en peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.