Recept
« Terug naar recepten
Hapje: surprise van hazenpaté
PT10M
Hapje: surprise van hazenpaté
Een heerlijk hapje: surprise van hazenpaté recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
- > Speciale gelegenheden - Oud & Nieuw
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: surprise van hazenpaté te bereiden
Brood in kleine blokjes snijden.
Pate een beetje fijn malen.
Witloofblaadje zeer fijn snijden.
Begin de glaasjes te vullen met een deel van het brood.
Vervolgens de pate erop het fijn gesneden witloofblaadje, ganeer af met de veenbessen confituur de peterselie en nog een beetje van het brood.
Pate een beetje fijn malen.
Witloofblaadje zeer fijn snijden.
Begin de glaasjes te vullen met een deel van het brood.
Vervolgens de pate erop het fijn gesneden witloofblaadje, ganeer af met de veenbessen confituur de peterselie en nog een beetje van het brood.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.